Contacteer ons
02 582 99 5702 582 99 57

Ervaring en vakkennis, dat is wat telt bij het onderhoud of de herstelling van uw wagen

Garage Christiaens voldoet als erkend Citroënhersteller 100 % aan de normen van constructeur Citroën. Dat betekent dat u bij ons steeds op de beste kwaliteit kunt rekenen voor het onderhoud van uw wagen in Leerbeek of omgeving.

Ervaring en professionaliteit

Wij beschikken over professionele apparatuur en ervaren personeel, zodat wij steeds een kwalitatief onderhoud en een correcte herstelling kunnen garanderen. Daarenboven kan ons personeel, dankzij voortdurende professionele opleidingen en cursussen, beroep doen op een grote vakkennis en kennis van de laatste technologieën, waardoor wij een moderne en betrouwbare garage zijn.

Carrosserie

Naast onderhoud en herstellingen kunt u bij ons eveneens terecht voor de carrosserie van uw wagen. In onze eigen carrosserieafdeling, erkend door de meeste verzekeringsmaatschappijen, nemen wij met plezier alle merken wagens onder handen. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Citroën Garage Christiaens. Wij helpen u graag verder met het onderhoud van uw wagen in Leerbeek en omgeving.